PM2.5 Workshop

Nyhet: 2016-12-22

On Tuesday, November 29, 2017 the Gothenburg Air and Climate Centre organized a workshop, “PM2.5 as a global sustainability indicator: advantages and disadvantages" at the City of Gothenburg environmental office.

The meeting brought together more than 20 scientists from the Gothenburg region who are interested in sustainable air quality initiatives.

A detailed workshop report will be forthcoming.

AV: GAC

• Ny modell beskriver växthusgasers flöde mellan luft och vatten

[2016-06-08] Växthusgaserna påverkar både klimatet och havet. En ny beskrivning av gastransporten genom vattenytan har utvecklats av forskare vid Göteborgs universitet. Denna kan bland annat användas för att bättre kunna förutsäga växthusgasernas påverkan på klimatet globalt och lokalt.