Act Sustainable Research Conference

Tid: 2020-11-18 kl 09:00
Plats: Chalmers Conference Centre

Evenemangstyp: Konferens

Varmt välkommen till premiären av Act Sustainable Research Conference; en konferens för dig som är forskare vid Göteborgs Universitet och Chalmers och som vill stärka dina kontakter med hållbarhetsintresserade forskare och forskarnätverk från andra discipliner, öka din kunskap om utmaningarna vi står inför och bli bättre på påverka med din forskning. Konferensen arrangeras som en del av Chalmers och Göteborgs universitets hållbarhetsvecka Act Sustainable.

Föreläsare: Katherine Richardson, Köpenhamns universitet Christian Azar, Chalmers Tekniska Högskola Merrit Polk, Göteborgs Universitet Gabriel Wikström, Nationell Agenda 2030-samordnare Anna Jöborn, VD Mistra

Sida 1 av 1